woensdag 21 augustus 2013

Hoge hoed

Op de Yahoo! groep Kaarten-Eiland wordt elke week de "hoge hoed" georganiseerd. Eén van de leden, degene die die week aan de beurt is, kiest een thema voor de kaarten die in haar hoed moeten komen. De deelnemers maken dan drie kaarten behorend bij dat thema en latend ie op de groep zien.

Ik heb pas twee keer meegedaan met het hoedje en allebei de keren kon ik door omstandigheden de drie kaarten niet af krijgen. Deze week is het me dan eindelijk gelut. Het thema was deze keer vrij, dus dat kwam goed uit.

De materialen die ik gebruikt heb, komen voor een groot deel uit mijn eigen v oorraad of uit die van één van mijn activiteitenbegeleiders. Voor het tweede en derde kaartje heb ik de Sizzix Texturez Impressions stars and swirls embossing folder gebruikt. Erg leuk om daar ook weer eens wat mee te doen. Als iemand ng tips heeft voor het versieren van een ge-emboste achtergrond zonder die achtergrond te verpesten, hoor ik het graag. De vlinder- en tulpenmallen zijn volgens mij van MD.

3 opmerkingen:

 1. Grappige kaarten heb je gemaakt, het is te zien dat je veel met tekstuur werkt. De kleuren heb je goed bij elkaar gevonden.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Astrid,
  hoe kan ik volger bij je worden. Dat is niet ingesteld op je blog. Ik zal je toevoegen bij mij, dan krijg ik in elk geval een melding als je iets publiceert.
  Je kaartjes zijn leuk. Hoe doe je dat dan? Vertelt iemand je de kleur?
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gerjanne,
  Dankje voor je reactie. Hopelijk lees je mijn antwoord; ik weet niet, krigj je hier meldingen van? Ik heb net een volgersgadget geïnstalleerd. Dat kreeg ik eerst met mijn computer niet voor elkaar. Die computer is trouwens met een brailleleesregel (je vroeg hier in je andere comment naar). Is een soort kastje waar de tekst van het scherm in braille op komt.

  Over de kaart: ik kies zelf de kleuren, maar mensen geven wel advies van als ik bv. designpapier gebruik, of het goed past. Ik heb vroeger wel kleuren kunnen zien dus heb e rnog wel een idee bij, maar nuances daar weet ik weinig van.

  BeantwoordenVerwijderen